AUTOSTAR SUITE USER FEEDBACK
[Home!]
Last updated: 21 December 2005

This page is for user comments and information specific to the Meade Autostar Suite. If you have any comments, suggestions, questions or answers to questions posed here, e-mail them to me and I'll post them. Please use an appropriate Subject Line on your message. Thanks. (The Lunar Planetary Imager, LPI, is covered in the Helpful Information - Astrophotography area.)


Subject:	re Help loading Autostar Suite Astronomer Edition
Sent:	Tuesday, December 20, 2005 09:50:09
From:	Pete Dickens (pete6354@tiscali.co.uk)
I had the same problem with the DSI Autostar CD. It would grind to a
halt when installing. I copied all the files to a blank CD (not  a
straight diskcopy, but by dragging the files via windows exlorer). The
copy works ffine.

Subject:	Re: lpi problem
Sent:	Tuesday, December 13, 2005 20:23:35
From:	steve harper (intmid8tr3@yahoo.com)
just droping you a quick note about my lpi problems.meade sent me
another disk and i loaded that one. also installed on my home pc. works
on home pc but had a problem with my laptop. start program and message
came up lpi not installed plug in again... or something like that. found
a google site and found out i needed directx 9. downloaded that and now
it works!!! now all i have to do is figure out how to use it.

thanks for all your time with this
steve harper

Subject:	Help loading Autostar Suite Astronomer Edition
Sent:	Sunday, December 11, 2005 09:28:57
From:	Michael (caju12831@yahoo.com)
HELP, i just purchased the ETX -80AT-TC and am trying to install te
Autostar Suite Astronomer Edition software.  When i install directly
from the DVD supplied with the Scope, i get 3/4 through the process and
get an error D:/gsc.....  could not be opened. It's trying to load
picture from the DVD to the C: drive and can't find them?  Is this a
known problem and if so, HOW do i load it?  Thanks for your help.
 
Mike Kearney
New to this all
Mike here: Perhaps you have a bad DVD. (I'm surprised it is a DVD and not a CD-ROM.) I don't know if this will work for the DVD but try copying the installer application from the DVD to your C drive. Alternatively, contact Meade for a replacement.
Subject:	Re: lpi problem
Sent:	Saturday, December 3, 2005 08:29:08
From:	mhogansr@comcast.net (mhogansr@comcast.net)
The current version of the Autostar Suite links to the new "Envisage"
program, not the original LPI application.  There are several
differences between the two, including some of the available
tabs/buttons.  So far, I have not found a comprehensive users manual for
Envisage, but there is some info in the DSI manual.

When using an LPI, not all of the features work as expected, e.g. the
Magic Eye focusing aid does not work although it's been a couple of
months since I last tried it.  Meade may have fixed it by now.

If you installed the original Autostar Suite, the LPI program is
automatically with it, and can be run separately.  It's in the
Meade\AutostarSuite\LPI directory.  Try running it and see if you get
the buttons you're looking for.

Regards,
Mike Hogan

Subject:	RE: lpi issues
Sent:	Wednesday, November 30, 2005 20:02:37
From:	Harper, Stephen ((CA33)) (Stephen.Harper@Honeywell.com)
I have meade sending another disk to try. I did buy the 125 from opt for
800. great buy. As I learn more I will be asking you more ?  if the new
disk works ill let you know
Thanks
steve

Feedback Archives

Check the Feedback Archives for previous editions of the User Feedback pages.


Go to the ETX Home Page.


Copyright ©2005 Michael L. Weasner / etx@me.com
Submittals Copyright © 2005 by the Submitter
URL = http://www.weasner.com/etx/archive/feedbackDec05/autostar_suite.html